viernes, 9 de enero de 2009

ACTUALITAT GR

Bona tarde simpatitzants i seguidors de l'entitat.
Bé aquest punt es per repassar un poc l'actualitat del nostre voltant, i avui hi han dos fets importants que hauriem de remarcar, el primer es que avui al programa de radio de la emissora de tortosa 103.3, radio pèrgola de 12 a 14h, on hi participa el nostre president, Xavier Subirats, doncs s'ha comentat la notra entitat, el GR BAR.

Melero, director del programa de radio, li ha preguntat sobre la dimissió del antic president, sergio oliver, net de rateta i alli a comensat tot el tema, el GR a sortit a la radio!!!

El nostre president a exercit de tal i de manera improvisada a contat un poc també l'actualitat per la radio, explicant com estan ara els carrecs, el nostre patrocinador, pub la lluna i les nostres proximes sortides.

Asta aqui la primera cosa, i la segona es que com ja vam avançar en entrades anteriors, obrim un nou espai al nostre blog on de manera bisemanal aproximadament, anirem penjant entrevistes que anirem fent a personatges destacats del poble, i com be vam dir al seu dir i be recordem avui, esta nit a partir de les 23 hores al pub que ens patrocina, pub la lluna, realitzarem la primera entrevista a pere panisello president 7C.

Res mes, asta aqui l'actualitat de la entitat!!!
Aqui us poso unes fotets de la sala jordi brull on desde alli fan el programa de radio, La Pèrgola

En aquesta foto podem veure la sala i 4 dels locutors que fan el programa.

En aquesta altra foto veiem el nostre presi i locutor del programa, saludan a la camara.

I en aquesta ultima imatge, veiem a la dreta el director del programa Albert Melero i a l'esquerra veven un got de cervesa del pub la lluna, el nostre entrevistat d'esta nit, president del 7C i també locutor del programa de radio, Pere Panisello.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Dan estàs fent una gran faena. Lo que va començar sent una cosa sense cap ni peus s'esta fent realitat. Lo somni Gr Bars serà una entitat de pes dins del poble.

Anónimo dijo...

gracies tomato pel teu reconeixement, simplement poso el meu granet darena x a ke aixo sige lo ke tu dius, una entitat de pes al nostre poble i rodalies

atentament primera dama, tresorer i relacions publiques (segons el presi a la radio jaja)

Anónimo dijo...

Ben treballat fernandao. Per motius tècnics no he pogut sentir-ho i ara ja estic al dia.
canviant de tema, vos heu fixat que ja som 11 socis, per lo tant ja podriem fer un equipet de futbol, i mirant els membres dolent no seria. Bueno jo u dixo caure jeje

Anónimo dijo...

jajajaja
la cosa sige ana fent pluja didees jajaja
un bon equip lo tindriem sobretot pel porterasooo jejeje

som 11 xo segons xavi a la radio diu ke ja som 14, joder, 14 cerveses les ke se va dige fer ell mentre feia el programa!!!

krusty dijo...

Jo pensava que la cervesa de l'entrevista aniria a càrrec del patrocinador...jeje!!

molt divertida!! i en alguna pregunta compromesa!!

Anónimo dijo...

va ser un descuit nostre jajajaja
i pos en lo patrocini no entra xiket les consumicions de les entrevistes.. jeje