martes, 3 de febrero de 2009

1r ACTE SOCIAL DEL PRESIDENT EN LA PRIMERA DAMA


Bona nit estimats socis i simpatitzants, després de la esperada i triunfant entrevista a Pepita Bonfill, passem a actualitzar entrades en altres fets que ocupen l'actualitat i la historia del GR BAR.

Com podeu vore amb el titular de l'entrada i en la primera foto acte seguit del titular, pos anem a fer una especie de resum de la nostra visita al camp nou, el passat dijous 29 de gener crec si no recordo malament.

La visita va ser al Camp Nou per assistir al partit de tornada de quarts de final de la copa del rei entre el Barça i l'Espanyol, el partit d'anada va acabar amb empat a 0 i la tornada va guanyar el Barça per 3 a 2 i ja esta a semifinals com tothom ben bé sap.

La tripulació va ser la següent, Jose Fernàndez (xofer) Mari (sogra de josé) i Xavi Subirats i Dani Fernàndez (representants del GR BAR al camp nou, president i tresorer respectivament).


Bé, el viatge va esta marcat pel caxondeo i el bon rotllo durant tot el trajecte, moltes bromes, molts de comentaris, molts tipus de converses... on i vam participar tots, moltes galletes i sobretot molts de moncheris... jejejej

Va ser una gran tarde-nit on mon van passar una detras d'una altra.

En fin que casi u dixariem aqui, simplement era una nota informativa per a que els socis estiguin al corrent de que al GR no es para de treballar i visitar llocs on es pot apendre jajajaja.

Acabariem la entrada posant altres fotos d'interes sobre la vetllada i amb el discurs del presi a peu de gespa del camp nou, gravat como no per la primera dama... xD.




I ara el torn del video del president


No hay comentarios: