lunes, 29 de diciembre de 2008

ACTUALITAT GR BAR JESUS A FECHA DEL 30/12/2008

Bona nit a tothom, com molt be diu el titular, nem a repassar una mica l'actualitat de la nostra entitat.

Primer que tot nombrarem al que asta ara es l'unic candidat que hi ha, tot i aixo, cosa que si no hi han sorpreses d'ultima hora, tindra unes eleccions facils, el xaval seu esta currant molt igualment, Xavi Subirats.

Desde aqui recorda la seva candidatura en ferm per a la presidencia de la entitat i desitjar-li sort per a les eleccions.

El segon punt de l'actualitat es l'acord de el GR BAR en lo pub LA LLUNA, on la lluna a acceptat ser patrocinador oficial de la entitat, significant aixo que ens regalara camisetes per a tots els socis del GR BAR i nosaltres posarem el nostre logotip, escut, emblema, com vulgesseu dirli, que encara sa de fer, a les camisetes i passaran a ser les momentanies camisetes oficials de la entitat.

Pub la Lluna, un nou ambient (se li a de fer propaganda que es el nostre patrocinador i sa de tenir contenta a pepita jejeje)

I ja per ultim repassariem un poc com va la enquesta, i asta al moment, xavi que es el candidat te 13 vots mentre que els altres dos (adria i casetes) sense ser candidat porten 7 i 3 respectivament, respectant el ordre de nomenaments anteriorment fets.

Al principi estava molt igualada amb un empat entre adria i xavi, pero ara per ara la encuesta dictamina que xavi sera el futur president, desvancant al actual president en funcions fdz.

I res mes, aqui us deixem amb dos fotos del candidat obama subirats i una de la lluna, per anar fer propaganda..

Bona nit

atentament GR BAR JESUS






No hay comentarios: