miércoles, 24 de diciembre de 2008

INNAGURACIÓ BLOG GR BAR

Bones tardes internautes, aqui tenim el nostre blog a internet, desde aqui anirem publicant els nostres actes, festes, celebracions, assambles i altres publicacions d'interés.

Per a qui no ho sapigue i per a qui ho sapigue o recordem, el GR BAR Jesús es una entitat sociocultural esportiva alcoholica, fundada al poble de Jesús per 4 joves del poble el mes de novembre del 2008.

Va ser quan vam quedar per a esmorzar quan feien la mitja marató al poble, i una vegada finiquitat l'esmorzar vam anar a veure la mitja marató i ho anavem alternant en anar a fer rondes de cerveses pels bars del poble.

I d'aqui ve l'inici de la fundació i la del nom, que ens em fet un copyright del GR 7 de jesus, que es el grup running, i en nostre significa Grup de Rutes pels Bar's.

En fin, que aqui em fet una petita introducció, i tot seguit passem a l'acció, a partir d'ara intentarem renovar posant coses interessants i contant la història de la entitat, els presidents, les juntes directives, etc.

I ja per acabar, aprofitant en les dates que ens trobem, desde el GR BAR Jesus felicitem els nadals a tothom i una bona entrada d'any!!!

No hay comentarios: