jueves, 22 de enero de 2009

ACTUALITAT GR: quasi un mes de mandat, es hora de valorar...

Molt bones tardes, doncs bé, pronte pronte farà un mes que l'actual president va assumir el carrec de president de la entitat, i aprofitan ara que a tornat de vacanses, trobo que ja va sent hora de pegar-li alguna cuxillada o de aplaudir-li el treball que esta realitzant al cap davant d'aquesta entitat, aqui queda una entrada oberta per a donar la vostra opinió, la veu del soci!!!

Desde la junta directiva creiem que ho esta bordant, es a dir, que esta complint les espectatives, però no ha de llevar el peu de l'accelerador, ja que si aixo passa la gent se li pot tirar a la "yugular" com li va passar a l'anterior president Sergio Oliver, que no va sapiguer suportar la pressió que comporta aquest càrrec i finalment va optar per l'opció de dimitir.

----

Una vegada fet aquest nombrament, passem a analitzar altres fets que avui per avui ocupen l'actualitat del GR.
Un fet que ja em comentat en una entrada particular es l'arribada del President, seguidament en aquesta mateixa entrada em comentat que es hora de valorar un poc el treball del president i també el de la junta directiva, l'equip del presi i els homes de més confiança de Xavi dins d'aquesta entitat, a partit d'aqui es poden fer comentaris al respecte i como no votar a l'enquesta que sa posat per a veure que en pensa el soci i els simpatitzants.

Passarem a repassa un fet que es novetat al blog, com es una nova secció al marge dret del blog, Agenda, on anirem possant actes i festes de caracter general, s'accepten suggerències.

I ja per últim, recordar que en un principi, demà és realitzarà l'entrevista a Josefa Bonfill (pepita la de la lluna) l'ama del pub/bar més emblemàtic de Jesús i més trepitjat per la gent del poble, que a la vegada es el nostre patrocinador i en breu ens farà entrega de les primeres camisetes de la entitat.

La publicació de la entrevista es farà a finals de la setmana vinent si no tenim cap imprevist, seguirem informant.

Atentament GR BAR Jesús.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

este blog pareix una dictadura, nomes es parla del president dels collons. Que si marxa, que si torna... Està be que es el president pero al final pareixera calderon.
Molt de blog pero aixo esta mes soso que la lluna.

Ya queda menos per a la gran cita

krusty dijo...

En un mes ja feu valoracions?!?!?!? a la Generalitat no ho fan hasta els 2 anys....
Ànims!! i el comentari de dalt algo de raó té!! vos mireu una mica massa lo melic...Ei!! de bon rotllo!! ;)

Anónimo dijo...

que cutrets que sou.. lo mandat lo pezident lo bons que som... ai jesus jesus jesus

Anónimo dijo...

este anonimo se li auria de fer un toquet, aix aix, que dolenta es la ignorancia...

dona la cara, cagat!!!
com u sas ke en lo gr no se juga!!! jajajajaja

PD: sr krusty, se fa una primera valoracio al primer mes perque resulta que los estatus de la entitat dictaminent que els mandats duren 3 mesos, igual la nova junta canvia els estatuts, ja verem, primer esperem ke ens tornin els documents de salamanca jajajaja

PD 2: asta ara an sigut moltes publicacions del presi, xo es normal, han sigut el traspas de poders, jura de bandera, possessio del carrec, viatge de negocis, molta activitat, xo en fin, ara ke es normalitzaran les coses, trobo que aniria sent hora de coneixer a fons els nostres socis, proximament...

Anónimo dijo...

Puc entrar al Gr Bars?

Ginovartinho dijo...

menos parlar i mes rondaaaar i beeeeureeeee!!!!!

Anónimo dijo...

Be en el passat em tingut les nostres disputes pero ultimament jo no em fico en vatros i vatros no us poseu en mi aixi que estarem de bon rollo que es millor per a tots.
Veig que aixo del GR vos ho empreneu en serio i vos feliçito continueu aixi maquines.

Anónimo dijo...

jo sere l futur president dl gr bar i me jugo kom a ma dreta meua?

1-fdz
2-xavi(tosko)
3-altre membre(podria se algu nou)

PD: magradaria xavi pedrola(mala pekora)