jueves, 15 de enero de 2009

EL PRESIDENT DE VACANCES A LIVERPOOL!!!

Bona nit socis i simpatitzants, doncs bé l'actualitat del gr bar, a part de la entrevista a Pere, és el viatge de vacances de Xavi Subirats, el nostre president amb la seva amiga sentimental.
Viatge de vacances pero això de vacances es una tapadera, ja que el nostre estimat presi no para i esta alli de viatge de negocis, buscant nous contactes, noves idees per a la entitat i portar productes d'exportació.
Res més família, esperem el seu retorn amb ganes a veure que ens conta, ja informarem en pròximes publicacions.
Esperem que estiguis disfrutant!!!
Més info desde liverpool al següent enllaç:
http://www.fotolog.com/fdzmlp_10

I bé, aqui ús deixo unes imatges que ens ha enviat el nostre corresponsal a Liverpool.
Aqui tenim a Xavi en cara de gos pistol disfrutan de una bona cervesa (i barata) a un baret (como no, fent la ruta) de Liverpool.

I aquesta altra es de una de les moltes visites que esta fent per la ciutat anglesa, del mític estadi del Liverpool, Anfield Road.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Estimat dan, lo president no para. A n'este pas serem més socis quel barça. Ben treballt lo blog, ja saps que depués de l'entrevista a pere hauriem de fer la k demana l'aficio i amics: al gran pedrola. Weno que vaigue bé la setmana, ja mos parlarem. Aprofito per dir que al meu flog stan les ultimes hores del presi ans de marxar a l'exili jajaja. dwwwwwwwww

Anónimo dijo...

dani primer que tot com a president et vull felicitar per la magnifica gestio que estas fent de la pagina web. El teu treball es veura recompensat!!!!
No res mes tornar-te a feliçitar pel treball que estas fent i mos veem d'aqui un rato a la lluna

Anónimo dijo...

gracies secretari i gracies presi pel vostre reconeixement en vers el meu treball, simplement aporto el meu granet de sorra per a que aixo tire avant i sigui una realitat el que va comensar un mati esmorzar

gracies, a no parar i a fero millor!!!

Anónimo dijo...

Jo he pogut conseguir l'exclusiva de algunes de les fotos que se va fer Xavi a Liverpool, les he penxat al Bloc de la pèrgola. http://lapergola08.blogspot.com/
crec que son molt interesants, un saludo